Recensies

Wat zeggen de gezinnen van Kraamzorg de IJssel?

"Ontzettend bedankt voor de goede zorgen tijdens onze kraamtijd!" Joyce, Justin & Oliver

"Lieve Gerda, op deze manier willen wij je enorm bedanken voor alle hulp en goede adviezen, ook al is het je baan :). Wij hebben genoten!"

Veel liefs Ezra, Ruben & Maroeska

"Lieve Gerda, Eigenlijk niet gewoon zomaar, maar omdat je mijn zo'n fijne kraamweek hebt gegeven! Ik heb heel veel waardering voor hoe je voor mij op bent gekomen en hoe je voor balans hebt gezorgd. Ik heb vertrouwen in de komende tijd en dat is goud waard!"

Heel veel Liefs, Sonja, Leysome & Lyjano

" Lieve Gerda, Bedankt voor de goeie zorg! Je hebt ons een fantastische kraamweek bezorgd en bij deze willen wij jou bedanken daarvoor. Veel liefs en zeker tot ziens!" Jane, Vitalij en Sofia

"Lieve Gerda, We kunnen met geen pen beschrijven hoe dankbaar we zijn voor jouw oplettendheid en goede zorgen. Ik schiet al vol met het schrijven van deze kaart. Wat ben jij een topper, die je vak kent maar met name het goed uitvoert! Zonder jou hadden wij niet op de plek gestaan waar we nu staan."

Veel liefs en dikke knuffel Candy, Olaf & Alessia

"Bedankt voor alle hulp en goede zorgen!"

Jan, Willem, Lianne & Manuel

"Lieve Gerda, wij willen je graag bedanken voor de goede hulp afgelopen dagen. Je bent een erg fijn persoon waar ons hele gezin veel waarde aan heeft gehecht."

Liefs Amanda, Kunal, Dean, Lian, Charissa & Jason

"Lieve Gerda, Ontzettend bedankt voor alle goede hulp en adviezen. Hadden we je maar in 2016 al leren kennen! Dankzij jou hebben we een heerlijke 1e week met Owen gehad en zien we de rest van de komende tijd vol zekerheid tegemoet."

Veel liefs Martijn, Simone, Elin & Owen

"We willen je heel erg bedanken voor het vergemakkelijken van onze kraamtijd en wensen je heel veel succes met je eigen bureau!"

Groetjes Eva, Keran & Kaya

"Lieve Gerda, Dank je wel voor de hele fijne kraamtijd!!! We hebben veel steun aan je gehad en we hebben het beide als heel fijn ervaren dat je er deze week voor ons en Roos was!"

Heel veel liefs, Gerben, Jennifer, Sara, Luuk, Tedde & Roos